AnKa Voetzorg.  

Uw voeten, mijn zorg!

Webwinkel


AnKa Voetzorg

Wij verkopen voetverzorgingsproducten

HFL BODYGEL 500 ml

Zeeploze was- en douchegel voor droge en gevoelige huid

WANNEER GEBRUIK JE BODYGEL?
Ben je op zoek naar een veilige douchegel die je huid en haren zachtjes reinigt, zonder te beschadigen of uit te drogen? Dan ben je slecht af met de meeste douchegels en -zepen, want die zijn agressief.

Bodygel is echter de aangewezen verzorging en reiniging bij:
* Droge huid
* Normale huid (verzachtend)
* Eczeem
* Psoriasis
* Huidschimmel
* Roos in het haar
Bodygel is de reinigende en herstellende douchegel zonder zeep van HFL Products, ideaal voor de droge en/of gevoelige huid, geschikt voor huid en haren. Gebruik Bodygel zoals je normaal een was- of douchegel gebruikt.

HOE WERKT BODYGEL?
De bestanddelen in bodygel zijn werkzaam op vele vlakken:
* Het is een veilige en zuiverende douchegel zonder zeep of parfum
* De vochtinbrengende werking verzacht de te droge of beschadigde huid
* De schilfertjes van de geïrriteerde en beschadigde huid komen los
* De huid krijgt een stimulans om nieuwe gezonde huidcellen aan te maken
Deze eigenschappen zorgen ervoor dat Bodygel bij uitstek geschikt is voor het reinigen van een te droge huid en bij huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis.

Uiteraard is deze douchegel dagelijks te gebruiken, ook wanneer je geen last hebt van bepaalde huidproblemen. Bodygel is zonder meer een weldaad voor ieder huidtype én een bescherming voor de toekomst van je huid!

Bodygel is ook een aanrader voor de behandeling van roos (want dat zijn huidschilfertjes in het haar). Ook hier maakt Bodygel de schilfertjes zachtjes los zonder de huid nog verder te beschadigen, en verzacht het de hoofdhuid in de plaats. Bijkomend voordeel is dat je slechts één product hoeft te gebruiken en niet een douchegel en nog eens een aparte speciale shampoo tegen roos.

INTENSIEVE HUIDVERZORGING MET BODYGEL:
Voor de verzorging van een uiterst droge en/of beschadigde huid is het aan te raden om na het douchen met Bodygel – naargelang de ernst van de aandoening – de droge of geïnfecteerde huid verder te verzorgen met Dermoleen Cream of - indien nodig - in combinatie met het diep helende Roselan Balm.


Prijs:
€ 13,25
Inbegrepen btw 21%
€ 2,30

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingInformatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@ankavoetzorg.nl