AnKa Voetzorg.  

Uw voeten, mijn zorg!

Webwinkel


AnKa Voetzorg

Wij verkopen voetverzorgingsproducten

SHOEFRESH bamboe inlegzolen

Tegen vervelende geurtjes / zweetvoeten.

De Shoefresh bamboe inlegzolen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met last van zweetvoeten / stinkende voeten.

VERMINDERT NARE GEUREN:
Bamboo vezels hebben een uniek anti-bacterieel effect. Hierdoor worden de bacteriën en schimmels die stank veroorzaken aangepakt. Bamboo heeft een kalmerend effect op de huid en is geschikt voor mensen met huidaandoeningen zoals eczeem.

SUPER ABSORBEREND:
Vanwege de microgaatjes in de bamboe vezel ventileert en absorbeert bamboe heel goed. Het absorbeert vocht drie keer beter dan katoen. Hierdoor blijven je voeten een stuk langer fris en droog. Bamboe voert het vocht ook weer snel af.

ZIJDEZACHT:
Bamboe is erg zacht en comfortabel. Bamboe vezels hebben geen scherpe randen die de huid irriteren. Hierdoor voelen bamboe inlegzolen zijdezacht aan. Het moet comfortabel zijn om schoenen te dragen, hier spelen we op in door onze keuze voor bamboe.

4 LAGEN:
De bovenste laag van zachte bamboe stof fungeert als een uitstekende geurvreter. De latex foam en carbon lagen zorgen voor demping en extra comfort. De anti-slip laag zorgt er voor dat de inlegzolen niet gaan schuiven. De inlegzolen zijn slechts 4 mm dik en passen zich direct aan de vorm van je voeten aan.

SCHOENMATEN 35-46:
De Shoefresh inlegzolen zijn geschikt voor de schoenmaten 35-46. Je kunt de zolen gemakkelijk zelf op maat knippen. Het op de juiste maat knippen is belangrijk voor het draagcomfort. Zie hieronder voor de instructies. De Shoefresh bamboe inlegzolen zijn geschikt voor alle type schoenen.

We adviseren de Shoefresh bamboe inlegzolen iedere 3 maanden te vervangen. U kunt de zolen voordelig inkopen voor een half jaar of voor een heel jaar. Zie de aanbevolen combinaties voor de korting.

Meer over de kans op voetschimmels en kalknagels verminderen.

TIP:
Oude stinkschoenen kunnen weer een totale opfrisbeurt krijgen door de oude zooltjes te vervangen door de Shoefresh inlegzolen en de schoenen te reinigen en te drogen met de Shoefresh schoenverfrisser.

OP MAAT KNIPPEN:
1. Verwijder de oude zooltjes uit uw schoenen.
2. Leg de oude zooltjes bovenop de nieuwe Shoefresh
zooltjes. Zorg dat de binnenzijde van de zooltjes gelijk
liggen.
3. Trek met een pen een lijn om het bovenste zooltje.
4. Knip de zooltjes uit over de lijn. Wees voorzichtig, knip de
zooltjes niet te kort af.
5. Plaats de nieuwe Shoefresh zooltjes in je schoenen.

SPECIFICATIES:
Gewicht : 46 gram
Afmetingen : 9,5 cm x 30 cm (b x h)
Materialen : Bamboe vezels, latex foam, carbon met
kalium aluin, anti-slip


Prijs:
€ 14,99
Inbegrepen btw 21%
€ 2,60

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingInformatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@ankavoetzorg.nl