AnKa Voetzorg.  

Uw voeten, mijn zorg!

Webwinkel


AnKa Voetzorg

Wij verkopen voetverzorgingsproducten

Mini SHOEFRESH schoenverfrisser

Dé oplossing voor stinkende, natte schoenen

Heb je last van stinkende, natte schoenen door zweetvoeten of doordat je (buiten) sport? Kies dan voor de Mini Shoefresh schoenendroger en schoenverfrisser. In slechts 4-8 uur zijn je schoenen weer fris én droog. De Active Oxygen TechnologyTM pakt schimmels en bacteriën aan en helpt daarmee bovendien kalknagels en voetschimmel (zwemmerseczeem) voorkomen. Dankzij het handige reisformaat neem je de Mini Shoefresh met gemak overal mee naartoe.

VOORDELEN:
✔ In 4-8 uur schoenen hygiënisch, fris en droog
✔ Verwijdert stank, bacteriën, zweet en vocht
✔ Stopt automatisch dankzij ingebouwde timer
✔ Geschikt voor alle soorten schoenen
✔ Aanbevolen door pedicures: effectief tegen voetschimmel en kalknagels.

GEEN STINKENDE SCHOENEN MEER IN HUIS:
De Mini Shoefresh schoenendroger en schoenverfrisser maakt gebruik van Active Oxygen TechnologyTM (AOT). Actieve zuurstof pakt schimmels en bacteriën aan die stank, maar ook voetschimmel en kalknagels kunnen veroorzaken. Een echte geurvreter voor je schoenen! Na enkele minuten vervalt de actieve zuurstof weer tot zuurstof. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er na het reinigen iets achterblijft in de schoen of in de ruimte. De Mini Shoefresh genereert zelf actieve zuurstof en heeft daardoor geen navullingen nodig.

NOOIT MEER NATTE SCHOENEN AANTREKKEN:
Schoenen drogen met behulp van kranten of de verwarming is verleden tijd. En dat is maar goed ook, want dit is erg slecht voor de levensduur van schoenen. Met de Mini Shoefresh worden schoenen van binnenuit gedroogd met warme lucht (40°C). Deze temperatuur is geschikt voor alle materialen, van sportschoenen en sneakers tot leren en suède schoenen. Bovendien is de Mini Shoefresh 100% beveiligd tegen oververhitting en raken je schoenen nooit te warm of beschadigd.

EENVOUDIG IN GEBRUIK:
Het gebruik van de Mini Shoefresh is eenvoudig: je stopt de schoenendrogers in je schoenen en zet de schakelaar aan. Na 8 uur stoppen de schoenendrogers automatisch dankzij de ingebouwde timer. Zijn je schoenen niet zo nat? Dan kun je de Mini Shoefresh uiteraard handmatig eerder uitzetten. Houd voor het beste resultaat rekening met een werkingstijd van 4-8 uur. De schoenendrogers passen in schoenen vanaf maat 35.

NEEM DE MINI GEMAKKELIJK OVERAL MEE NAARTOE:
Met de Mini Shoefresh schoendroger zijn je schoenen snel fris, droog en hygiënisch schoon. Dit is prettig in huis, maar óók wanneer je op reis bent. Dankzij het compacte formaat en handige reistasje neem je de Mini Shoefresh overal mee naartoe. Ideaal voor bijvoorbeeld een actieve vakantie of meerdaags (sport)evenement. Stop de Mini Shoefresh schoendrogers ’s avonds in je schoenen en je bent de volgende ochtend klaar voor de volgende stap.

GESCHIKT VOOR MEER DAN ALLEEN SCHOENEN:
De Mini Shoefresh droogt en reinigt alle materialen. Hierdoor zijn de schoenendrogers onder meer geschikt voor sportschoenen, sneakers, leren schoenen, werkschoenen en laarzen. Bovendien is de Mini Shoefresh ook te gebruiken voor andere items die je hygiënisch wilt reinigen, drogen of opfrissen. Denk aan sloffen en (boks)handschoenen.

HOUDT JE SCHOENEN HYGIËNISCH SCHOON:
Wist je dat je voeten in afgesloten schoenen gemiddeld 250 ml zweet per dag produceren? Deze warme, vochtige omgeving is de ideale broedplaats voor schimmels en bacteriën. Dit leidt tot stinkende schoenen en kan tevens voetschimmel en kalknagel veroorzaken. Het is dan ook belangrijk om je schoenen -net zoals je kleding, sokken en ondergoed- regelmatig te reinigen en te drogen.

VOORKOM (HER)BESMETTING VAN VOETSCHIMMEL EN KALKNAGELS:
Bijna 1 op de 3 mensen krijgt last van kalknagels of voetschimmel (zwemmerseczeem). Als je de bacteriën en schimmels die dit veroorzaken niet aanpakt, heb je kans dat de infectie keer op keer terugkeert. Reinig je schoenen met de Mini Shoefresh en geef deze bacteriën en schimmels geen kans.

SERVICE EN GARANTIE:
100% garantie. Gaat er iets fout binnen het eerste jaar? Dan zorgt Shoefresh binnen twee weken voor een oplossing (een nieuwe Mini Shoefresh of een reparatie). Met vragen kun je terecht bij de Shoefresh klantenservice. Stuur een mail naar info@shoefresh.eu of bel op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 naar 013-762 0460.

SPECIFICATIES:
Talen handleiding: Nederlands, Engels, Duits, Frans
Inbegrepen accessoire : reistasje
Lengte snoer: 1,5 meter
CE gekeurd
Automatische stop na 8 uur
Beveiligd tegen oververhitting
Afmetingen (HxLxB): 4 x 16 x 6,5 cm
Gewicht: 0,3 kg
Voltage: 230V50Hz/1PH
Vermogen 10W
Stroomkosten: 7,- per jaar bij 8 minuten gebruik per dag
Garantie: 100% garantie in het eerste jaar


Prijs:
€ 49,00
Inbegrepen btw 21%
€ 8,50

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingInformatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@ankavoetzorg.nl