AnKa Voetzorg.  

Uw voeten, mijn zorg!

Webwinkel


AnKa Voetzorg

Wij verkopen voetverzorgingsproducten

SHOEFRESH Schoenverfrisser

Dé oplossing voor stinkende, natte schoenen

VOORDELEN:
✔ In 25 minuten schoenen hygiënisch, fris en droog
✔ Verwijdert stank, bacteriën, zweet en vocht
✔ Eenvoudig in gebruik: start en stopt automatisch
✔ Verfrist schoenen, laarzen, scheenbeschermers, handschoenen en helmen
✔ Aanbevolen door pedicures: effectief tegen voetschimmel en kalknagels.

GEEN STINKENDE SCHOENEN MEER IN HUIS:
Gemiddeld bevatten schoenen meer dan 400.000 bacteriën en schimmels! De Shoefresh schoendroger reinigt je schoenen in 5 minuten met behulp van gepatenteerde Active Oxygen Technology™. Actieve zuurstof pakt schimmels en bacteriën aan die stank, maar ook voetschimmel en kalknagels kunnen veroorzaken. Een echte geurvreter voor je schoenen! Na enkele minuten vervalt de actieve zuurstof weer tot zuurstof. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er na het reinigen iets achterblijft in de schoen of in de ruimte. De Shoefresh genereert zelf actieve zuurstof en heeft daardoor geen navullingen nodig.

NOOIT MEER NATTE SCHOENEN AANTREKKEN:
Schoenen drogen met behulp van kranten of de verwarming is verleden tijd. En dat is maar goed ook, want dit is erg slecht voor de levensduur van schoenen. Met de Shoefresh worden schoenen in 20 minuten van binnenuit gedroogd met warme lucht. Dankzij de krachtige Turbo Air Fan™ verdwijnen zweet en vocht extra snel. De Shoefresh is 100% veilig: de temperatuur in de schoenen wordt continue gemeten. Hierdoor is het uitgesloten dat schoenen te warm worden of beschadigen.

EENVOUDIG IN GEBRUIK:
Zet je schoenen op de Shoefresh schoenendroger en de rest gaat vanzelf! Het Infrared Detection System™ zorgt er voor dat het programma automatisch start zodra je schoenen op de houders zet. Wanneer het programma afloopt, schakelt de stroom besparende stand-by modus in.

PERFECT PROGRAMMA VOOR IEDERE SCHOEN
Je kunt de Shoefresh schoendroger volledig naar eigen wens instellen: de duur van het reinigen, drogen en de droog-temperatuur stel je gemakkelijk in. Het standaard programma begin met 5 minuten reinigen en gaat daarna verder met 20 minuten drogen op 60°C graden. Dit programma is perfect voor sportschoenen, sneakers en andere synthetische materialen. Voor leer adviseren we een temperatuur van 40°C. De duur van het reinigen en drogen kun je verhogen als schoenen erg nat zijn of erg stinken.

SCHIKT VOOR MEER DAN ALLEEN SCHOENEN:
De Shoefresh schoenverfrisser droogt en reinigt alle materialen. Hierdoor is de Shoefresh onder meer geschikt voor sportschoenen, sneakers, leren schoenen, werkschoenen, skischoenen en laarzen. Bovendien is de Shoefresh te gebruiken voor andere items die je hygiënisch wilt reinigen, drogen of opfrissen. Denk aan sloffen, sokken, (boks)handschoenen, scheenbeschermers of helmen. De Shoefresh wordt standaard geleverd inclusief handige helmhouders. Kinderschoenen passen op de Shoefresh vanaf schoenmaat 35.

Voorkom (her)besmetting van voetschimmel en kalknagels
De Shoefresh schoenverfrisser wordt door 3.000+ pedicures aanbevolen als onderdeel van een effectieve behandeling van kalknagels en voetschimmel (zwemmerseczeem). Als je de bacteriën en schimmels die dit veroorzaken niet aanpakt, heb je kans dat de infectie keer op keer terugkeert. Shoefresh helpt (her)besmetting van voetschimmel en kalknagels uit je eigen schoenen voorkomen. Schone schoenen zorgen immers voor gezonde voeten.

SERVICE EN GARANTIE:
100% garantie. Gaat er iets fout binnen het eerste jaar? Dan zorgt Shoefresh binnen twee weken voor een oplossing (een nieuwe Shoefresh of een reparatie). Met vragen kun je terecht bij de Shoefresh klantenservice. Stuur een mail naar info@shoefresh.eu of bel op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 naar 013-762 0460.

SPECIFICATIES:
Talen handleiding: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Pools, Sloveens
Inbegrepen accesoires : schoenhouders, helmhouders
Lengte snoer: 2 meter
Verbruik stand-by modus: 7W
CE gekeurd
Automatische start en stop
Beveiligd tegen oververhitting
Afmetingen (HxLxB): 28,3 x 18 x 33 cm
Gewicht: 1,7 kg
Voltage: 230V50Hz/1PH
Vermogen 7-300W
Stroomkosten: 9,- per jaar bij 25 minuten gebruik per dag
Garantie: 100% garantie in het eerste jaar


Prijs:
€ 109,00
Inbegrepen btw 21%
€ 18,92

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingInformatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@ankavoetzorg.nl